Transport en plaatsen

Heeft u een chalet/stacaravan gekocht, kunt u ervoor kiezen om uw stacaravan/chalet te laten transporteren en eventueel te plaatsen door onze betrouwbare en vaste transport-partners.

Wij vervoeren uw stacaravan/chalet naar elke gewenst plek in Nederland, België, Duitsland of andere landen
Daarnaast kunnen wij uw tweede woning plaatsen, zodat uw chalet of stacaravan waterpas afgeleverd wordt.

Is uw plek lastig te bereiken? Wij komen bij u langs om de bestemming te bekijken waar de stacaravan of chalet komt te staan. Hierbij kijken wij wat er voor materiaal voor nodig is.

 

Locatie

Heeft u een chalet/stacaravan gekocht en u wilt dat wij u volledig ontzorgen met transport en plaatsen. Vragen wij om foto’s en filmpjes van de bestemming en eventueel de route. Zo kunnen wij al grotendeels inschatten wat er nodig is. Mocht de locatie lastig zijn komen wij bij u langs om de bestemming te bekijken.

Transport

Wanneer u een chalet of stacaravan koopt bij Koops Chalets & Stacaravans, dan kunt u ervoor kiezen om uw stacaravan/chalet te laten vervoeren door onze transport-partner met vele kennis en ervaring. Wij vervoeren naar elke gewenste plek in Nederland, Duitsland, België en in overleg naar andere landen in Europa.

Plaatsen

Naast het transporteren verzorgen wij ook het plaatsen van de stacaravan/chalet. Wij kunnen met de juiste machines en materialen uw stacaravan/chalet op de gewenste plek zetten en het waterpas zetten. Staat de stacaravan/chalet waterpas, controleren wij als alle deuren netjes opengaan.

Kraan/boot

Kan uw stacaravan/chalet niet met onze machines na de locatie gebracht worden, bekijken wij de locatie om te bekijken als het eventueel met een kraan of boot kan.